torsdag 11 november 2010

Fixar

Ja, då var vi i november vilket innebär att min systerdotter Elina fyller 11 år. Nästa fredag ska vi fira henne. Jag har precis fixat med present till henne. Hoppas det blir en glad överraskning. Jag kan inte tala om vad det är riktigt än, ifall hon läser bloggen. Så det får jag återkomma med senare.

Ikväll ska vi samlas hemma hos en grannfru och kolla på första filmen av Sex and the City. Jag har inte riktigt följt den serien och inte heller sett filmerna. Men nu ska det alltså bli av, och först ut är alltså den första ikväll.
Jag måste säga att det kommer att bli en intressant kväll, eftersom jag inte riktigt vet om jag kommer att gilla filmerna, jag är ju ingen jättefan av serien, men kan ju bli bara lite senare än alla andra.

4 kommentarer:

 1. Serien och filmerna är sååååååå bra!! Jag är en följare som du förstår hahaha.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag är av motsatt åsikt (sorry Ida hehe). Jag gillar dem inte alls, har verkligen försökt titta på serien men jag stör mig hela tiden på karaktärerna. Vet ej varför riktigt, tycker de är lite läskiga...särskillt Carrie(heter hon så?)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Och jag gillar dem, inte överdrivet men lagom. Jag tror styrkan är att man kan känna igen sig lite i alla tjejernas karaktärer (fast kanske inte i det extrema).
  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. ja ni brudar, jag måste hålla med Linda på den här serien/filmen. Den är för mycket för min smak. Dessutom är filmen i alle fall ettan alldeles för lång!

  kramis

  SvaraRadera