onsdag 23 september 2009

Uppdatering

Ja, vad har hänt sedan sist?
Hm, måste tänka veckorna går så fort numera när man jobbar. Men vi tar en sak i taget. Strunt samma vilken ordning de kom i. ;)

För det första har Niklas (min man) fått en propp i vaden. Han hade så ont att han knappt kunde gå så in till vc bar det. De skickade honom vidare till usö och röntgen. Där de kunde bekräfta att han hade en propp långt bakom muskel. Han har nu börjat äta medicin och går på kontroller var tredje dag. Proverna visar att allt går åt rätt håll. Usch, läskigt att uppleva.

Sen har ju barnen börjat simskola vilket har varit en hit, i alle fall för Emil. Han vågar mycke mer nu än för några veckor sen. Att hoppa från kanten är inga problem. Det är lite jobbigare för Felicia men hon är ju också ett år yngre. Det tar nog några gånger till för henne innan det släpper. De är i alle fall glada och positiva varje måndag när vi åker iväg.

Sen till något som är lite spännande. Som ni alla vet vid det här laget gör jag ju egna smycken. Jag har nu sökt att få enskild firma, huah lite läskigt. Får se vad som händer. Jag har inte så jättestor koll på moms och liknade men det ger sig med tiden. Känns bra att starta så man gör allt lagligt och rätt. Så ha ögonen öppna efter LT Design!

ja, det var nog allt för denna gång, återkommer snart hoppas jag.

kramis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar