onsdag 11 november 2009


Hej, måste bara skriva om min underbara dag här i mörkret.

Våra kära vänner har en underbar liten hund Nala (jackrussel). Vi har fått den äran att få passa henne vissa dagar i veckan, så hon slipper vara ensam hemma. De har nämligen hantverkare hemma hos sig som fixar och donar med deras toalett. Så då får hon komma till oss och få lite lugn och ro. Dessutom får jag sällskap!

Idag kom hon redan kvart över sex på morgonen och vi lade oss i soffan och mös. Sen på fm tog vi en promenad i Björkhaga. Vi passade också på att ta med oss Felicia som har legat sjuk och behövde få lite luft. På promenaden kom det fram en nyfiken katt, som inte ville flytta på sig. Nala blev lite arg hon gillar inte katter. Sen gick vi hem och åt lunch. Under dagen har vi mest plockat och Nala har vilat i våran säng, min del av sängen eftersom min man Niklas är allergisk.

Sen på em tog vi (Niklas, jag, Emil och Felicia) med oss Nala upp i skogen på en lång härlig promenad. Hon busade och lekte med pinnar. Det blir så mycket lättare att komma ut och vara ute längre stunder när man har med sig en hund. I alle fall tycker jag det, ;)

Jag vill verkligen passa på att tacka Åsa, Adde, och Tilde för att vi får ha deras lilla sötnos, och att det verkligen är en ära.

må bäst tills nästa gång

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar