torsdag 6 maj 2010

En lite neråt dag...

Jaha, då var det redan Maj månad. Det är väldigt skönt nu när snön är borta. Jag gillar våren mest. Trots detta känner jag mig inte glad, är låg och finner ingen glädje i något just nu.
Det jag vet är att detta kommer att vända precis som alltid när man känner sig lite deppig. Vi har alla dagar som är lite mer ner än upp och just nu är det jävligt neråt!

Jag får tänka på allt positivt jag har omkring mig o hur lyckligt lottad jag är som faktiskt har en härligt familj, två underbara barn och vänner som är bäst, dessutom har man ett jobb vilket inte är så vanligt idag...

Jo, nog har jag ett liv att vara tacksam för men ändå när man mår så här dåligt kan jag inte riktigt hitta de ljuspunkter jag har för att komma ur allt negativt.

Det låter som om jag tycker synd om mig själv när jag skriver men det är ganska skönt att bara få skriva av sig lite då och då.

Nästa gång vi hörs mår jag bättre det vet jag, tack för att ni lyssnat.

2 kommentarer:

  1. Skickar kramar till dig och hoppas du får en trevlig helg! /Karin

    SvaraRadera
  2. Jätte bra att du talar om när du mår dåligt! Jag tror det är nyttigt! Önskar att jag bodde i Öret så jag kunde komma bort till dig och peppa och muntra upp dig! Kramar Linda

    SvaraRadera