söndag 17 oktober 2010

Vad är det som händer?

Igår var jag och tog lite vin tillsammans med en kompis, vi gick sedan vidare upp på stan för att gå in någonstans och skaka loss lite.
Det otäcka var att man hela tiden hade dessa våldtäkter i huvudet som har drabbat Örebro den senaste tiden.

Tänk att man inte ska kunna känna sig säker längre. Hur många idioter finns det egentligen här i Örebro. Det senaste övergreppet hände natten till lördagen, då en kvinna i min ålder blev överfallen mitt inne i stan, Gamla gatan. Samtidigt pågick en nattvandring med frivilliga som följde personer hem så att att ingen skulle behöva gå ensam och känna sig otrygg.

Den här nattvandringen kan jag tycka är lite olustig, för att gå ut med att man ska samlas och följa med personer hem så att de ska känna sig trygga är väl både på gott och ont.
Av alla dessa människor som ställde upp på detta kan det ju faktiskt ha funnits en eller flera av våldtäktsmän av själva nattvandrarna. Man kan alltså ha fått följe av en våldtäktsman hem till sig. Tanken är skrämmande.

Åter till överfallet på lördagsmorgon, hur kan ett överfall/våldtäkt få inträffa mitt inne i stan, på en gata med massa lägenheter. Om nu kvinnan skrek eller gjorde motstånd måste de som bor där i lägenheterna ha hört något och agerat!!!

Jag blir jävligt förbannad att detta händer, det måste få ett slut!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar