måndag 15 juni 2009

En heldag!

Hejsan,
Tänk vad dagar kan vara olika. En del är väldigt bra och går otroligt fort medans andra är tvärtom.
Idag har jag haft en sån där bra dag.
Den började egentligen igår med ett samtal, från Anna. Anledningen till telefonsamtalet var nog från början att vi skulle prata ihop oss ang. en fest längre fram. Vi pratade på som vanligt och så bestämde vi att vi skulle ses dagen därpå och leta cykel till Anna.

Anna kom vid 10, och vi åkte iväg på cykeljakt. Först en tur till cykelringen, som har en hel del men priserna är lite sämre. Vi åkte vidare till Sportex, där hittade vi en jättefin cykel först, men när vi såg sadeln kunde kunde inte Anna köpa den, sadelns topp om man säger så, hade en konstig form...kan inte säga det men sadlar är ju raka men denna pekade neråt ;). Lite slak med andra ord. Vi gick skrattande där ifrån.

Vi tänkte att vi åker in till stan innan hon bestämmer sig för vilken hon vill köpa. Så vi tog en sväng till stan och kollade Lindells men priserna var åter lite höga. Så vi sätter oss igen i bilen och åker tillbaka marieberg.
Innan vi åker till Sportex, tar vi en runda på köpcentrumet och det fanns en hel del att önska sig.
Anna hittade två fina toppar/tunikor till sig, de satt perfekt. Själv blev det till min små där hemma.
Vi tog en lunch på Paco´s, och pratade lite gamla minnen. Mycke tokigt har det blivit genom åren. ;)

Sen tog vi oss åter ut till Sportex, och Anna köpte sig en fin svart Drottningholm cykel med all utrustning.
Vi tog ut cykeln för att få in den i bilen men då förstod vi att det inte skulle gå. Så jag ringde Niklas och han fick komma med våran bil, så Anna och jag kunde köra hem hennes nya fina cykel med våran bil och Niklas tog Annas bil tillbaka till jobbet.
Pust, när vi hade lämnat cykel hemma hos Anna bar det åter iväg till marieberg (Anna bor i stan) där bytte vi tillbaka bilarna och åkte till Coop, för att handla mellis.

Väl hemma igen var det bara att promenera till dagis och hämta de små älsklingarna. Sen har jag lagat mat och nu sitter jag här vid datorn och skriver.
En härlig dag med lite sol som avslutning.

Må bäst kramis

4 kommentarer:

 1. Låter som en bra dag!
  Nu får vi hålla tummarna för att solen är här för att stanna ett tag!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Kul och härlig dag! man behöver sådana dagar. Kan se er framför mig när ni bryter ihop över sadeln :o)) Och alla bilar höll fram och tillbaka mellan marieberg...helt otroligt!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 3. japp, vi sa att om du annika var med kanske det hade hänt ngt... nä hade bara varit roligt. "ölbrändboll, sooola, nu ska du dö, och landningsbana...."
  Du minns...;)
  kram

  SvaraRadera
 4. Klart att jag minns :o) Och du hade inte svårt att lista ut vem som skrev kommentaren ;o)

  Får ta ölbrännbollen en annan gång, inte midsommar, men vi kommer ha en dunderfest senare i sommar då vi flyttat in i huset så då kanske vi kan passa på. Som sagt nästa vecka får jag soooola, flyga också så då ser jag en och annan landningsbana ;o)
  Ha en jättetrevlig midsommar så hörs vi snart
  Många kramar!

  SvaraRadera