onsdag 17 juni 2009

Sommaren stundar...


Onsdag,

började med att köra iväg barnen till dagis. Sen blev det Willys och handling inför midsommar som stundar.

I år blir det till Uskavik och Siggebohyttans midsommarfirande, blir mysigt. Skulle även velat vara med i Vretstorp och fira, men man kan ju inte dela på sig. Vi får nog en mysig och härlig midsommar var vi än befinner oss bara vi är tillsammans som en familj. Barnen tycker det ska bli kul att dansa runt stången tillsammans med pappa (Niklas).


Hoppas ingen olycka händer i år, förra året fick vår lille son en rostig spik i foten och vi tillbringade kvällen på akuten i Lindesberg. Inga "foppatofflor" i år.


Veckan efter denna helg kommer en efterlängtad tjej, Cissi på hembesök. Det blir kalas hemma i Julsta för barnen och lite snicksnack oss emellan. Härligt när hon kommer på besök.

Barnen har dagis nästa vecka också men sen är det sommarlov. Men Karlskronaresa och kanske en sväng till Uppsala...( om vi kan hitta någon dag som passar oss, Linda?).

Det lutar nog också till att vi åker ner till Figgeholm där Saras föräldrar bor numera. Annars blir det att bara vara, åka ut på små utflykter och bada i massor.


Ta vara på sommaren tillsammans, tiden går så himla fort.

kramis och en trevlig midsommar till alla både vänner och familj.1 kommentar:

  1. Låter som en skön sommar ni har framför er!
    Kanske kan äta nått ihop nån kväll när både Linda och Cissi är hemma i trakterna?!

    Trevlig midsommar till er också!
    Kramar Karin

    SvaraRadera